پیام تبریک دانشگاه خوارزمی قشم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

پیام تبریک دانشگاه علوم و فنون خوارزمی قشم به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید

... إِنَّمَا يَخْشَى اللَّهَ مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَاءُ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ غَفُورٌ ﴿فاطر/۲۸﴾

از میان بندگان خدا، تنها دانشمندان از او پروا دارند. خداوند ارجمند، آمرزنده است.

حمد و سپاس بیکران، خداوند متعال را سزاست که «به وسيله‌ی قلم آموخت» و بر آن سوگند یاد کرد؛ و اینچنین ارزش دانش آموختن را از سایر عبادات برتر شمرد. خداوندی که آیات و نشانه‌های بی‌شماری از علم خویش، پیرامون ما فرا نهاد و خِرد را بر ما ارزانی داشت تا در نشانه‌هایش بیندیشیم و بکار بندیم و رستگار شویم.

خدای را سپاس که فرصت داده تا دیگر بار شاهد آغاز بهار دانش و پرورش در خزانِ عبرت آموزِ الهی، باشیم.

آغاز سال تحصیلی پیش رو با رویداد عظیم «عاشورا» قرین شده و اهمیتی صد چندان یافته است. چرا که عاشورا «آفرینش» است، آفرینشِ فضایی دیگر، زمانی دیگر، جنبش دیگر، حیاتی دیگر، نظمی و بنیانی دیگرست. «عاشورا هنرست، هنر کامل و هنر کامل کننده، هنری که جهان و جهانیان را به سوی خدا رهنمون شود، عاشورا هنر عاشق شدن و عاشق بودن و در عشق فنا شدن ست.»

آغاز سال تحصيلي جديد را به همه استادان گرانقدر، دانشجويان پرتلاش و فهیم و كاركنان گرامي خانواده‌ی بزرگ علوم و فنون خوارزمی قشم تبريك و تهنيت عرض می‌نماییم. در این فرصت مغتنم، سه رهنمود، پیشکش ساحَت گرانقدر شما بزرگواران میکنیم:

1-  در نخستین آیات قرآن کریم، خداوند، خود را «مربی و معلم» می‌خواند و جالب این که معلم بودن خود را بعد از آفرینشِ پیچیده‌ترین و بهترین شاهکار خلقت، یعنی انسان آورده است. از این رو، می‌توان گفت که هنر شگفت معلمی از آن خداوند عالم است. انتظار می‌رود استادان گرامی با تأسی از این آیات الهی، باران بیدارگری بر دشت تشنه‌ی دانش جویان بوده و ایجاد شوق و دلبستگی به علم و دانش را در ایشان فراهم آورند.

2-  پیامبر اکرم (ص) در حدیث گرانقدری فرمودند «طَلَبُ الْعِلْمِ فَرِيضَةٌ عَلَى كُلِّ مُسْلِمٍ وَ مُسْلِمَة»[تحصیل علم بر هر مسلمانی واجب است]. از دانشجویان عزیز به خصوص دانشجویان جدید الورود انتظار می‌رود، با تواضع و فروتنی، استادان گرانقدر خویش را ارج نهاده و حریصانه در دانش اندوزی و دستیابی به قلل رفیع سعادت و سرافرازی بکوشند. این فرصت بزرگ را مغتنم شمرده و نیروی جوانی خویش را مصروف کسب دانش و بینش نمایید. امید است قدر ثروت عظیمِ «زمان» را بیش از پیش دانسته و علم خویش را جز در راه رضای حضرت حق بکار نبندید.

3-  خداوند متعال در آیات متعددی از قرآن کریم، خدمت به مردم را مورد تأکید قرار داده‌اند. شایسته است کارکنان خدوم مجموعه، بیش از پیش و با صبر و درایت در پیشبرد امور محوله کوشا بوده و موجبات رضایت استادان و دانشجویان را فراهم آورند. این مهم میسر نمی‌گردد مگر با درک موقعیت شغلی و مغتنم دانستن فرصت خدمت به علم آموزان که موهبتی کم نظیر است و پاداش عظیم اخروی دارد. امید است گشاده‌رویی، صفات حمیده، اخلاق پسندیده، مهرورزی، همدلی و نوعدوستی را هرچه بیشتر در فضای علمی و معنوی دانشگاه جاری سازند.

از خداوند علیم براي يكايك شما آرزوي سلامتي، سعادت و بهروزی داریم.

@kharazmiqst