پذیرفته شدگان سراسری 96

✅✅✅✅قابل توجه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1396
ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت، از کلیه داوطلبانی که اسامی آنان به عنوان پذیرفته شده نهایی اعلام گردیده، دعوت می نمایدکه به منظور ثبت نام از روز سه شنبه مورخ 28/06/96 لغایت روز پنج شنبه مورخ 30/07/96 بدون در نظر گرفتن حروف الفبا از ساعت 8صبح الی 14 بعدازظهر جهت ثبت نام حضوری به دانشگاه مراجعه نمایند.
مدارک مورد نیاز
1 – اصل شناسنامه و یک برگ تصویر از تمام صفحات آن
2 – اصل کارت ملی و یک برگ تصویر پشت و روی آن
3 - عکس 4*3 جدید تمام رخ (خواهران 5 قطعه، برادران 7 قطعه) ضمناً تمامی عکسها باید پشت نویسی کامل شوند.
4 – اصل گواهی موقت پایان دوره متوسطه و پیش دانشگاهی عکسدار و مهر و امضا شده + 2 سری کپی ( آقایان 3 سری)
5- اصل ریز نمرات دوره متوسطه و پیش دانشگاهی عکسدار و مهر و امضا شده و تمبردار + 2 سری کپی
6- اصل مدرک پایان دوره دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی عکسدار و مهر و امضا شده + 2 سری کپی
7 - فيش پستي درخواست تأئيديه تحصيلي ديپلم متوسطه و پیش دانشگاهی به دانشگاه محل قبولي. (ضمناً باجه پستی در مکان مؤسسه دایر می باشد.)
8 - شهریه آموزشی علی الحساب به مبلغ هفت میلیون ریال (7،000،000ریال ) می باشد که در مکان مؤسسه از طریق دستگاه کارتخوان قابل پرداخت می باشد.
9 - پرینت قبولی ازسایت سازمان سنجش
10 - آقایان در صورت داشتن کارت پایان یا معافیت خدمت، ارائه اصل و کپی این کارت الزامی است .
11 - تهیه آئین نامه و مقررات آموزشی و چارت درسی و تقویم آموزشی از انتشارات مؤسسه.
قابل توجه دانشجویانی که موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی تا تاریخ 31/06/96 نخواهند شد، ( درس افتاده دارند ) : قبولی این گونه داوطلبان محفوظ است و در بهمن ماه سال 96 ثبت نام خواهند شد.
به همراه داشتن تمامی موارد فوق الزامی است.
درس قشم شهرک نریمان میدان فرمانداری خیابان بسیج - سنبل 6
 آدرس سایت : www.kharazmiqst.ac.ir
تذکر: تذکر: لطفا ً قبل از تحویل مدارک به آموزش، به منظور استفاده های بعدی، کپی یا کپی برابر با اصل تهیه کرده و نزد خود نگه دارید.